Príchute tort
1. MASCARPONE-TVAROH-ŠĽAHAČKA S MALINAMI
(piškótový korpus, mascarpone plnka s malinami)
2. BIELA ČOKOLÁDA- JAHODY
(piškótový korpus, plnka z bielej čokolády s jahodami)
3. BOURBON VANILKA- LESNÁ ZMES
(piškótový korpus, pudingová vanilková plnka s mixom lesného ovocia)
4. ČOKOLÁDA-JAHODY,MALINY
(kakaový korpus, pudingová čokoládová plnka s jahodami a malinami)
5. ČOKO-BANÁN
(kakaový korpus, pudingová čokoládová plnka s banánmi
6. PARÍŽSKA ŠĽAHAČKA-JAHODY
(kakaový korpus, parížska šľahačka s jahodami
7. PARÍŽSKA ŠĽAHAČKA-BANÁNY
(kakaový korpus, parížska šľahačka s banánmi
8.LEMON CURD
(piškótový korpus so štipkou citrónovej kôry, jemná citrónová plnka)
9. FERRERO
(kakaový korpus, nugátová plnka s orieškami)
10. RAFFAELLO
(piškótový korpus, kokosová plnka s bielou čokoládou)
11. ORIEŠKOVÁ
(ľahučký orieškový korpus, plnka z mascarpone a mixu orieškov)
12. GAŠTANOVÁ
(kakaový korpus, gaštanová plnka)
13. MARLENKA
14. SACHER
15. PUNČOVÁ
16. DOBOŠOVÁ
(piškótový korpus, mascarpone plnka s malinami)
2. BIELA ČOKOLÁDA- JAHODY
(piškótový korpus, plnka z bielej čokolády s jahodami)
3. BOURBON VANILKA- LESNÁ ZMES
(piškótový korpus, pudingová vanilková plnka s mixom lesného ovocia)
4. ČOKOLÁDA-JAHODY,MALINY
(kakaový korpus, pudingová čokoládová plnka s jahodami a malinami)
5. ČOKO-BANÁN
(kakaový korpus, pudingová čokoládová plnka s banánmi
6. PARÍŽSKA ŠĽAHAČKA-JAHODY
(kakaový korpus, parížska šľahačka s jahodami
7. PARÍŽSKA ŠĽAHAČKA-BANÁNY
(kakaový korpus, parížska šľahačka s banánmi
8.LEMON CURD
(piškótový korpus so štipkou citrónovej kôry, jemná citrónová plnka)
9. FERRERO
(kakaový korpus, nugátová plnka s orieškami)
10. RAFFAELLO
(piškótový korpus, kokosová plnka s bielou čokoládou)
11. ORIEŠKOVÁ
(ľahučký orieškový korpus, plnka z mascarpone a mixu orieškov)
12. GAŠTANOVÁ
(kakaový korpus, gaštanová plnka)
13. MARLENKA
14. SACHER
15. PUNČOVÁ
16. DOBOŠOVÁ
Alergény
1 obilniny obshujúce lepok
3 vajcia
5 arašidy
6 sójové zrná a výrobky z nich
7 mlieko a mliečne výrobky
8 orechy (mandle, lieskové orechy, kešu, vlašské orechy, pistáce)
3 vajcia
5 arašidy
6 sójové zrná a výrobky z nich
7 mlieko a mliečne výrobky
8 orechy (mandle, lieskové orechy, kešu, vlašské orechy, pistáce)